İYİLİKTE YARIŞAN SINIFLAR

15.01.2024 16

İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi Nedir?

İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi çocuklarımızı küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever ve erdemli insanlar olarak yetiştirebilmeyi esas almaktadır. Bu proje; savaş, doğal afet, yoksulluk, hastalık, kaza vb. sebeplerle Türkiye veya dünyanın bir başka ülkesinde anne/babasını kaybetmiş olan çocuklarımızın eğitim, sağlık, gıda, giyecek ve barınma gibi temel ihtiyaçlarının karşılanmasını hedeflemektedir.

Proje ülkemizdeki okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve özel okul öğrencilerimizin gönüllü katkılarıyla gerçekleşmektedir.

Okul Projemiz Olarak ;İyilikte Yarışanlar Projesi

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında başladığımız projemiz İHH ile işbirliği içinde yürütülmektedir. Görevli bir öğretmenin rehberliğinde İHH'ye Yetim sponsoru olarak başvurularak aylık olarak sınıflar içinde sponsorluk bağışı toplanmaktadır. Geçen yıl İlkokul bünyesinde başvurduğumuz projemize 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında aynı binayı paylaştığımız Ortaokul adına başvurulmuş olup proje iki okul olarak ortak yürütülmektedir.

15-01-2024

Kaynak: İNTERNET SİTELERİ