Hacıköy İlkokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş,başarıda sınır tanımayan,çizgi üstü model bir okul olmak..

Misyon: 1.Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. 2.Toplumun değerlerini,ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. 3.Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için,geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Başarılar: Önceki yıllardaki başarılı öğrencilerimizin yanında 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında 1 öğrencimiz Polis Kolejini,8 öğrencimiz Anadolu Liselerini,6 öğrencimiz de Bursluluk Sınavını kazanmıştır.

Saatler: 09.00-14.40
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Çaybaşı Fuadiye, Türkçaybaşı, Mollaköy,Şekerler, Semerciler ve Karaçomaklar mahallelerinden gelen öğrencilerimiz taşımalı eğitim sistemi kapsamındadır.
Sportif Etkinlikler: "Mendil kapmaca, Kaleli yakan top, Yağ Satarım Bal Satarım" oyunlarında ilçe Geleneksel Çocuk oyunu turnuvalarına katılım ve derecelerimiz mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hacikoyio.meb.k12.tr

Adres - HACIKÖY MAH. 608 SK. HACIKÖY ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 2 ARİFİYE / SAKARYA

Kütüphane Kitap Sayısı :2051

Yerleşim Yeri - Okulumuz Arifiye´nin Hacıköy mahallesindedir.

Ulaşım Toplu taşıma araçları ile rahatlıkla yapılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Arifiye ilçesine 8 km uzaklıktadır. Ulaşım Adapazarı´na mevcut olup Özel Halk otobüsleriyle yapılmaktadır.